Valmennukset

 

Tiimicoaching

- Nosta tiimin suorituskyky uudelle tasolle

 

Tiimicoaching auttaa työyhteisöäsi onnistumaan paremmin yhdessä. Coaching kehittää sekä tiimiä kokonaisuutena, että sen jäseniä. Valmennuksen tavoitteena on ottaa jokaisen työntekijän voimavarat täysipainoisesti käyttöön ja parantaa jäsenten välistä vuorovaikutusta ja työskentelyä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. 

 

Yksilöcoaching

- Kehity valmentajan avulla

 

Coaching auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, parantamaan elämänlaatuasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Coaching tukee henkistä kasvuasi ja valmennus suunnitellaan aina sinun omista tarpeista ja tavoitteista. Valmennus on prosessi, joten tapaamisia on hyvä olla minimissään kolme. Valmennus koostuu valmentajan Susannan ja valmennettavan välisistä keskusteluista ja menetelmä on tehokas esim. silloin kun tarvitsee apua omien haasteiden ja kompastuskivien ylittämiseksi. 

 

Psykologiset keskustelut

-Tukea elämän eri vaiheisiin

 

Haluatko tehdä muutoksia elämääsi mutta koet olevasi umpikujassa etkä jaksa yksin viedä muutosta läpi.  Keskustelujen avulla voit löytää omat voimavarasi ja kehittymiskohtasi. Keskustelujen tavoitteena on tukea ja avata uusia näkemyksiä oman kasvusi polulla.  

 

Kaikki valmennuksemme voidaan tarvittaessa järjestää myös virtuaalisesti.